Frozen

We wisten al snel dit sprookje mogen we niet missen. Na het zien van de trailer van Frozen waren we meteen verkocht. Sprookjes verfilmd door Disney ... hartverwarmend mooi!
Nadat Juul haar adventkalender had leeggesnoept was het zover en we werden niet teleurgesteld. Wat mooi! Echt niet te geloven hoe mooi de film is gemaakt. Ik krijg altijd weer een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen zo mooi vind ik het (ja ik weet het ik ben een emo bitch). Kortom we genoten en misschien gaan we stiekem nog een keer.

Omdat we misschien toch wel een beetje in sprookjes geloven, zien we al snel ergens iets sprookjesachtigs in. Voor Juul kocht ik als kerstcadeautje een mal om chocolaatjes in te maken. Echt iets voor een dame dacht ik, handtasjes, waaiers en hakschoenen. Toen zij dit uitpakte zagen we op het label staan dat de mal -40 graden tot + 220 graden kan hebben. En ja hoor daar zagen we het sprookje. We vulde de mal met water en legde de mal in de vriezer en zie hierboven de glazen muiltjes van Assepoester of de high heels van een ijsprinses.

Fijne dag, groetjes en in sprookjes blijven geloven hé
Liza

Reacties

 1. Jaaaaaaa, leuk is ie hè..... wij zijn ook geweest, zo leuk! Ook mijn meisjeshart gaat sneller kloppen door dit soort sprookjes, nog steeds... whahahaha... "believe in magic"!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn jongste is met opa en oma geweest en waren ook erg enthousiast pver frozen. Wijzelf zijn met de kinderen naar Mees kees geweest, ook zo ontzettend leuk. Die ijsblokjes zijn geweldig. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik dacht al: ' drijft daar nou een schoen?'....
  Zo fijn om weg te dromen bij een goede film hè....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag de trailer. Zo mooi! Hier moet ik de Zoon nog overhalen, maar dat zal wel lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt super leuk! En die mal: geweldig! Mooie week verder!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog niet gezien de film maar ik heb er al zin in:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten