Free download: Dip Dye Christmas trees


Zo vlak voor kerst wilde ik graag nog voor Confetti Lab een Free Download bedenken. Het idee voor deze boomtjes schoot een paar weken terug door mijn hoofd. Ik ging met de computer aan de slag en wat ik in mijn hoofd had lukte. Joehoe! Nu nog hopen dat jullie er wat mee kunnen.
Deze Dip Dye Trees zijn na het printen, makkelijk in elkaar te zetten zonder dat je verf of inkt nodig hebt voor het dip dye effect.

http://www.scribd.com/doc/192678495/Confetti-Lab-dip-Dye-Trees

Het bestand bevat 3 verschillende maten en voor mij gevoel kan je er verschillende kanten mee op. Zonder stam, met stam, met of zonder ster, stapelen voor weer een ander effect. De sterretjes staan ook in het bestand en deze plak je eenvoudig op een cocktail-/satéprikker. Deze prikkers prik je dan weer eenvoudig door de boven kant van de boom en zijn ze ook als cupcake topper te gebruiken. Wil je de boompjes een stammetje geven dan kan dit door een stukje klei als voetje te gebruiken en daar een tak in te prikken. Nadat de klei droog was, verfde ik het voetje bruin met waterverf (zie bovenste foto).

Klik hier of op de foto om de Dip Dye Trees te downloaden.

Veel plezier en een heel fijn weekend!

Groetjes,
Liza

P.S. Ik laat jullie binnenkort nog even de mooie dingen zien die ik kreeg met de Christmas D.I.Y. Ornaments Swap.


Reacties

 1. Dip Dye is altijd leuk, zelfs voor kerstboompjes!! Gezellig zo'n set op tafel :-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee en wat fijn dan hè dat het gelukt is zoals je in de hoofd had! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij een mooi en gezellige gedekte tafel! De boompjes zijn erg schattig. Mooie feestdagen alvast voor jullie!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja heel leuk die boompjes zo allemaal bij elkaar
  Ziet er heel sereen uit
  Merry xmas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Liza, even een snel berichtje. Ik heb een leuke foto gemaakt van een engeltje met jouw kerstballetjes. Staat op mijn blog ;)
  Fijne dagen!
  Liefs, Janina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten