Theepot + porceleinstift + henna patroon = D.I.Y.


Een paar weken terug wilde ik voor iemand een speciaal cadeau maken. Omdat ik met degene weleens afspreek om een kopje thee te gaan drinken, had ik bedacht dat het iets met een theepot moest gaan worden. Op Pinterest en diverse blogs had ik leuke dingen voorbij zien komen die met een porceleinstift bewerkt waren, dus ging ik ook aan de slag. Voor een porceleinstift naar de Pipoos en voor het theepotje naar de Hema.

Na allerlei patronen met stipjes, ovaaltjes e.d. op de theepot te hebben uitgeprobeerd was ik niet tevreden met het resultaat. De theepot werd weer schoongemaakt en ik moest het anders gaan aanpakken. Het idee van een henna patroon kwam in me op en mijn speurtocht op Google startte. In het verleden heb ik weleens een lamp gehad met hennapatronen en aan de hand daarvan heb ik ook wel eens bloempotten versierd dus misschien zou me dat ook met de theepot lukken. Na het e.e.a. uitgeprobeerd te hebben in mijn schetsboek ging ik opnieuw met de porceleinstift aan de gang. Ik was blij met het eindresultaat en zo kon ik vol trots het cadeau afgeven.


Fijn weekend!

Reacties

 1. Echt super super gaaf gelukt!! Ik wist niet dat je het er even af kon halen en het er niet direct "vast" opzit dat is wel fijn gelukkig. Wat leuk zo'n persoonlijk cadeautje. Lijkt me wel verslavend zo'n pen, alles zal wel snel een krabbeltje krijgen denk ik. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk!! Je ziet het inderdaad de laatste tijd vaker voorbij komen; moet het toch ook een proberen. De tekening is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk! Het zal denk ik niet makkelijk zijn om op zo'n theepot te tekenen met al die rondingen die erin zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden, knapperd! wilde inderdaad daar ook eens iets mee doen. Kan jij me zoals altijd weer de fijne kneepjes leren.
  liefs. L=

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er weer wat moois van gemaakt! Leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW!! Echt super gaaf. Dat is vast in de smaak gevallen bij de ontvanger!

  (En dank voor je leuke mail, ik kom nog bij je in de lucht hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En de thee smaakt heerlijk eruit! dank je wel lieverd :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten