Ons feestgedruis...




begon op vrijdag. Stijn is 11 jaar geworden! We zongen zo hard als we konden en we hebben hem verwend. In de middag vierden we zijn kinderfeest (hier zal ik van de week nog wat van laten zien). Wat was het weer fijn (het weer en het feest)!
De volgende dag was het feest voor Juul. Zij is nu 7 jaar! We hebben nog meer gezongen en natuurlijk is zij ook verwend. Op haar verjaardag werd hun gezamelijke familie- en vriendenfeest gehouden en daarvoor haalden Juul en ik alle slingers uit de kast en we hebben deze samen opgehangen. Onze Engel. slinger, gehaakte slingers en ook onze confetti slinger wapperde in de wind. Wat hebben we genoten, maar we zijn niet te stoppen! Juul gaat nog trakteren en heeft woensdag ook nog haar kinderfeestje te goed, dus we gaan gewoon nog even door :)

Wij wensen jullie een fijne week!

Reacties

 1. Gefeliciteerd en wat ziet het er allemaal gezellig uit! Wat een lange tuin hebben jullie ook! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!!!
  Het ziet er heerlijk kleurrijk uit!!
  Fijn feestje nog woensdag, Juul (en mama..;)
  Liefs Theetje..
  ps: ik heb op mijn blog nog een DIY slinger van tafelzeil staan...misschien leuk om je collectie voor volgend jaar te spekken;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Liza en wat ziet het er gezellig uit!!! En wat treffen jullie het met het weer.... heerlijk toch! Ben benieuwd naar de rest van de foto's. En voor Juul nog veel plezier met trakteren en haar feestje!!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezelligheid!! Ziet er uit als een geslaagd feestweekend :-) van harte gefeliciteerd nog voor Stijn en Juul. Hele fijne week en kinderfeest gewenst! Kus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Party harrd! Gefeliciteerd voor jullie allemaal! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk wat een feest! En wat een geluk dat het weer goed mee zat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!!!
  En zo'n heerlijk weer erbij
  Groetjes
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten