Aan tafel D.I.Y.: het Lego kuiken


Eens in het jaar mogen de kuikens los op tafel. Toen ik ideeën ging verzamelen voor de Aan tafel D.I.Y.'s, moest ik aan het Lego kuiken van Stijn denken. Hij maakte het kuiken vorig jaar samen met een werkbeschrijving voor zijn werkstuk. Dus geen pluche dit jaar, maar kuikens van Lego.
Hieronder de werkomschrijving van Stijn :
Reacties

 1. Erg leuk Stijn zo' n kuikentje van Lego.
  De werkbeschrijving helemaal getekend.
  Knap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig leuk om je blog te ontdekken!!! Afgelopen weekend ontdekte ik eindelijk Planet Fur, een blogster uit 't Veen. Haar huis bewonderde ik al (tot in detail) in de 101. Zo leuk om te weten, dat ze uit Veenendaal komt! Vind ik afgelopen weekend haar blog en laat een berichtje achter, mailt ze me terug... dat het zo leuk is, nog een blogster uit Veenendaal te ontdekken. Ze noemde jou... en via Planet Fur vind ik nu jou blog.
  Ik moet je eerst een excuus aanbieden. Elke dag fiets ik langs je huis op weg naar school of de fysio (waar ik helaas frequent bezoekster ben, maar ach... helaas.. het doet me goed!) en kom ik langs jouw huis. Elke keer vind ik het weer een feestje en echt.. ik probeer niet zo te gluren, maar ik kan het niet helpen. T'is gewoon echt bewonderen!!! Ik vind je huis zo leuk! En je etalageraam... ik ben fan :-)
  Nu heb ik dus je blog gevonden en ga ik je volgen, hoor!!!

  Groetjes van Lisanne
  lisannevandeklift.blogspot.com

  Ook uit t Veen! Het wordt nog eens een blogcity! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten