Dit moet je zien bij Caroline!


Een aantal maanden terug heb ik het blog van Caroline Ellerbeck ontdekt. Ik had al eens iets besteld bij haar webshop die ze samen runt met Diana van Ewijk, www.homemadehappiness.nl, en daar werd ik blij van.
Ook het een en ander van haar gezien in Flow. Wat een leuke illustraties maakt ze! Ik twijfelde dan ook niet om mij in te schrijven voor haar nieuwsbrief. Bij het item nieuwsbrief staat vermeld dat ze je dan regelmatig verrast met iets leuks van haar hand. Nou dat heb ik geweten. Eerst een ontzettend mooie kleurplaat van Roodkapje (waar niet alleen ik van ging stralen maar ook mijn dochtertje) en vlak voor het nieuwe jaar kreeg ik haar Sneeuwwitje jaarkalender in mijn mailbox. SUPER!!!

Nieuwsgierig kijk dan snel hier voor haar blog en hier voor al het leuks van Homemade Happiness.

Veel plezier!

Reacties

  1. Laat ik die nou, via een ander blog gedownload trouwens, op mijn bureaublad hebben staan om te printen... super is deze hè ^_^ ook de inkleur versie... Ik ga me snel inschrijven voor de nieuwsbrief, ik houd wel van verrassingen in mijn mailbox... én brievenbus ;o) thanks voor de sticky notes, super leuk!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa.... Nu zie ik de foto's goed. Ziet er leuk uit hoor!!
    Mooi gedaan in zo'n lijst.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten